Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari)

Ariel Peterporn Peterpan | Bunga Citra Lestari | Video Mesum

Rupanya masyarakat kita masih dihantui oleh tragedi sex tape yang telah menimpa selebriti di tanah air kita; Ariel, Luna Maya, Cut Tari dan belakangan ini yang paling dicari-cari dan paling bikin penasaran adalah video mesum Ariel-BCL yang menurut kabar pertama kali tersebar di Manado, Sulawesi Utara. Saya adalah mungkin tidak bisa dikatakan bukan salah satu dari mereka yang mencari video tersebut dan mengingat saya tinggal di Manado yang sampai saat ini belum menemukan Video Ariel-BCL sebagai pembuktian akan kabar tak jelas yang telah beredar di berbagai media terutama di blog-blog yang tidak mau ketinggalan.

Hal tersebut di atas bisa dilihat dari postingan saya pada tanggal 11 Juli kemarin berjudul Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) di mana sebelumnya apa yang saya tulis blog ini tidak pernah mendapat jumlah klik yang lumayan dasyat dari pengunjung. Akibatnya, postingan blog saya tersebut berhasil masuk dalam daftar Blogs Of The Day yang dalam gambar diperlihatkan berada di urutan ke-43. Padahal, selama saya menulis sesuatu di blog ini, artikel Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) adalah artikel yang paling tidak berbobot yang pernah saya tulis, hanya ada 5 baris kalimat dan 2 foto gak jelas, namun judulnya-lah yang membuat orang merasa penasaran gila.

Tidak salah rasanya jika orang-orang dari luar sana menganggap kita masyarakatnya adalah masyarakat penggosip yang lebih cenderung ingin tahu sisi buruk orang lain terutama sisi buruk selebriti tanah air kita dari pada membahas tentang prestasi-prestasi gemilang yang telah ditorehkan oleh sejumlah selebriti tanah air indonesia. Mungkin ada benarnya juga ( + tidak selalu benar) mengenai hal itu dan kita yang telah ditakdirkan sebagai orang Indohey tidak bisa dipersalahkan jika hal demikian terjadi – jika ditengok lagi cuma itu yang bisa dibahas (kedua mungkin bencana alam dan korupsi), tak ada prestasi yang bisa membuat kita berkata ‘wah’ – menimbun info-info konyol yang bikin otak makin tumpul.

Kenapa saya berkata orang-orang masih sangat penasaran dengan video duet mesum Ariel-BCL padahal sudah ada media yang mem-publish sebuah artikel yang menyatakan bahwa video tersebut tidak benar adanya?? Referrer blog saya adalah jawabannya. Hanya beberapa saat lamanya setelah saya men-share link Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) di situs media sosial seperti Facebook dan Twitter serta meninggalkan link di bagian komentar info-info terhangat di Yahoo!, saya langsung kaget melihat peningkatan Grafik Pengunjung Per Hari blog ini. Grafiknya curam sekali. Saya senang ada banyak orang yang mau mampir di blog saya, tapi saya harus mencapainya dengan memposting sesuatu yang tidak saya sukai ditengah gemerlap laga final Piala Dunia 2010 Afrika Selatan – Belanda Vs. Spanyol.

40 responses to “Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari)

  1. pentingnya menebarkan cara berinternet yang sehat, belajar service komputer free disini http://itcompare.wordpress.com

  2. Daripada berdebat gak jelas juntrungannya, mending buka link di bawah ini…. ada petunjuk menuju koleksi video ariel lengkap…..!!!!

    http://tweetphoto.com/26348405

    emang agak ribet & gak gratis sih…. tapi gak mahal & gak bakalan rugi deh🙂

    nyesel lho kalo gak dapet koleksi video-nya…. mumpung blom diblokir oleh depkominfo…. makanya buruan….!!!!

    jangan lupa….
    http://tweetphoto.com/26348405

  3. memang banyak sekali org indonesia yang ‘opor’ alias otak porno😀

    • Istilah baru “Opor”, boleh juga!

      Tapi postingan ini lebih gila lagi, berhasil duduk di posisi 21 blogs of the day loh.

  4. coret

  5. A Rajab Leite Katze

    wkt aq posting di blog aq artikel download video luna n ariel, yg mengunjungi sanpe 25 ribuan org gan, yg donlot jg ga keitung lg, sempat jg peringkat 1 di top WP selama beberapa hr, sampe2 blogku msk liputan 6 n tv one, lgsng aq delete artikel itu gan. bisa2 masuk bui dianggap penyebar😀 . emang org indonesia klo yg mslh berbau porno otakknya cepat bgt bereaksi, lgsng dibaca.🙂

    • Masuk TV one! Keren dong, jadi iri. Page rank-nya pasti jadi meningkat drastis.
      Kalau udah kayak gitu sih memang rada menakutkan, diliput gitu loh.. dan jangan sampai masuk bui gara-gara hobi blogging.
      thanks & salam kenal.

  6. Thanks!
    But the theme have been changed.

  7. This is the biggest bullshit I have ever read.

    • This Bullshit was inspired me to wrote this post. I don’t really understand why people who had read the title of this post is straight in dirty-minded when I shared the link on social networking sites. Whereas the title of this post has a word “Feat” which means music video collaboration between Ariel-BCL. May they thought that I have the sex video tape. How could I would go to jail just because something horrible like that.

  8. Hey, ok, I get it, I guess – but does this really work?

  9. Folks, do not believe in this bullshit.

  10. I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

  11. Hi fellow webmaster, I found your web page buried somewhere in Google. Just want give you a tip that you can get way more visitors by getting higher in Google with tools like: http://bit.ly/mrmPQW

  12. Great blog , thanks for the post!

  13. I found your blog on google. I think it’s pretty good.

  14. It is a parents job to be corroboratory and stomach their male for who they are and who they become. Yet, allowing specified fauna children to piddle lineal decisions they don’t steady believe yet, could be real perplexing I would ideate! Make your children as the they are. If they choose to turn from that afterward on, be subsidiary. A virtuous parent present respond differences and be in adjust to their children as they color up. But it is the parents job to change their kids the justice tools so they sense as though they can fit in with their peers. Again, if they perceive that they are a small varied or requisite to explore options, that’s ! At lowest they had the chance to integer it out when their minds were formulated sufficiency to process the info!

  15. Top-notch news it is definitely. My friend has been waiting for this tips

  16. Simply discovered your site through google and I consider it’s a shame that you’re not ranked greater since this is a implausible post. To alter this I decided to avoid wasting your web site to my RSS reader and I will try to mention you in one of my posts since you really deserv extra readers when publishing content of this quality.

  17. Fantastic write-up. Cheers. You should keep blogging.

  18. Excellent information. Many thanks for sharing that. I was certainly not informed of your blog, but will certainly return back again more frequently now. Adding you to my favorites.

  19. Admirable blog! I’ll almost certainly be referencing some of this facts in my next speech. I would appreciate it should you visited my blog at

  20. This is a smart blog. I mean it. You have so much knowledge about this issue, and so much passion. You also know how to make people rally behind it, obviously from the responses. Youve got a design here thats not too flashy, but makes a statement as big as what youre saying. Great job, indeed.

  21. Wow! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?

  22. Fantastic post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

  23. What would you do should you have stretch marks? like many individuals who’d are not familiar with the place to start. Therefore i were writing your blog that can help people that have their skin treatment situations. Presented wonderful correct material any may well acquired free.

  24. Kudos a good amount of correctly wise document;that is the range of thing whom helps keep others in your working day. Ive looking on out there for ones internet page immediately after as defined all of them with a buddie and so was in fact very pleased people found that following seeking awhile. To become enthusiastic writer, Instant messaging dazzled to see some taking initivative also adding to the community. I planned to brief review to point out to the actual popularity with regards to your report as its truly appleaing, and quite a few copy writers usually do not get understanding they can merit. Seen Hurt return to their office that will passed the concept in order to my pals.

  25. It’s an important pity you actually don’t have a very good give money switch! I’d surely give money for this spectacular web page! As i suppose that right now i’ll be satisfied with book-marking and even attaching ones own Feed to help you a Google and yahoo credit account. As i start looking forth to help you innovative changes and will eventually show it website through a Facebook . com team: )

  26. Appreciate it for sharing Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – with us keep update bro love your article about Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – .

  27. Regards for sharing Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – with us keep update bro love your article about Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – .

  28. I’m really loving the contents of your blog. Hopefully you keep posting regularly. Thanks.

  29. I’m really loving the contents of your blog. Hopefully you keep posting regularly. Thanks.

  30. Thanks for sharing Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – with us keep update bro love your article about Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – .

  31. I like Your Article about Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – Perfect just what I was looking for! .

  32. Regards for sharing Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – with us keep update bro love your article about Behind The Scene “Free Download Video Ariel Feat. BCL (Bunga Citra Lestari) | – ImRoée – .

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s